home      de kruiden      de kwaaltjes en remedies      herborist huren?      de webshop      winkelmand      contact      verkoopsvoorwaarden
 

verkoopsvoorwaarden

Als u wilt bestellen bij Kruidenkriebels, gelieve dan rekening te houden met volgende richtlijnen:


Algemene verkoopsvoorwaarden van Kruidenkriebels :


Huidige voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen. Iedere bestelling impliceert de aanvaarding van huidige voorwaarden.


De goederen worden verzonden op kosten van de koper (5 euro verzendingskosten worden automatisch aan de factuur toegevoegd) naar het door de koper aangeduide adres. Kruidenkriebels garandeert u levering maximum 2 weken na ontvangst van uw overschrijving. Gelieve als melding het factuurnummer in te vullen, dat vindt u in de bevestingingsmail. Kan het product niet worden geleverd? Dan wordt de overeenkomst van rechtswege ontbonden. De verkoper is verplicht de consument schriftelijk te verwittigen voor het verstrijken van de leveringstermijn voor zover de bestelling plaats heeft binnen de geldigheidstermijn van het aanbod. Bij gedeeltelijke levering zal elke levering als afzonderlijke verkoop worden aanzien.


De prijzen vermeld op onze site kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen. Wij streven er naar u de best mogelijke kwaliteit te leveren aan de laagst mogelijke prijs. Daardoor kunnen leveranciers soms wijzigen.


De koper heeft gedurende 7 werkdagen te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de levering het recht om de verkoper mede te delen dat hij van de aankoop afziet. De koper is dan verplicht de goederen in de oorspronkelijke verpakking en op eigen kosten terug te zenden binnen de termijn van 7 dagen.


Na het openen of wijzigen van de veiligheidsverpakking die het produkt geheel of gedeeltelijk bedekt kan de koper niet meer verzaken aan aankoop.


Klachten of betwistingen dienen binnen de 7 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven op straffe van verval. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is de aansprakelijkheid van Kruidenkriebels beperkt tot de omruiling van de goederen.


Kruidenkriebels blijft eigenaar van alle goederen tot op het ogenblik van volledige betaling.

 

 
webdevelopment by www.faromedia.be